Voetganger zwaargewond na aanrijding met politieauto

zaterdag 19 november 2016

Klazienaveen - Een 71-jarige voetganger uit Klazienaveen raakte vrijdagavond 19 november zwaar gewond bij een aanrijding met een politievoertuig.

Omstreeks 18:20 uur vond er een aanrijding plaats op zebrapad aan de Antares net na de kruising met de Brugstraat. Hierbij heeft een politieagent de voetganger aangereden die op dat moment de weg over stak. De politieagent was op weg naar het politiebureau in Emmen om daar dienst te gaan draaien. Nadat er aan de voetganger eerste medische hulp was verleend is hij zwaargewond overgebracht naar het UMCG in Groningen.

De afdeling Veiligheid Integriteit en Klachten en het Openbaar Ministerie hebben rechercheurs van een ander district de opdracht gegeven om de betrokken agent als verdachte te horen. De afdeling Verkeersongevallen Analyse heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.

Vanuit de politie hebben wij contact met de naaste familie van de voetganger en proberen hen zo goed mogelijk bij te staan.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Klazienaveen | 112 alarmeringen Klazienaveen | Goedkoop Tanken in Klazienaveen | Supermarkten in Klazienaveen | Weerbericht Klazienaveen