Man neergeschoten

zondag 6 juni 2010

Op het Marktplein in Emmen is in de nacht van zaterdag op zondag een 20-jarige man uit Emmen neergeschoten. De man is niet levensgevaarlijk gewond opgenomen in het ziekenhuis. De dader is aangehouden.
De schietpartij vond kort na middernacht plaats bij de kerk op het Marktplein. Het slachtoffer trof daar een bekende van hem uit Emmen. Deze 22-jarige man trok een vuurwapen en schoot enkele keren op het slachtoffer. Het slachtoffer werd geraakt, vluchtte en zakte op de Hoofdstraat in elkaar. Omstanders waarschuwden politie en ambulance. De schutter liep weg en meldde zich kort daarna telefonisch bij de politie. Hierop troffen agenten hem op het Marktplein en hielden hem aan. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis en na geopereerd te zijn opgenomen. Hij is niet levensgevaarlijk gewond. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Het door hem gebruikte vuurwapen is in beslag genomen. De plaats waar geschoten werd is enkele uren afgezet i.v.m. sporenonderzoek door de politie. De politie stelt een nader onderzoek in en hoopt daarmee o.a. duidelijk te krijgen wat er precies is gebeurd en wat de aanleiding voor de schietpartij is geweest. De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn gezien hebben wat zich op het Marktplein heeft afgespeeld. Men kan bellen met 0900-8844 Bestemd voor de media Wilt u in contact komen met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 13.00 uur.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Klazienaveen | 112 alarmeringen Klazienaveen | Goedkoop Tanken in Klazienaveen | Supermarkten in Klazienaveen | Weerbericht Klazienaveen